• In a world of compromise, we don't

  In a world of compromise, we don't

 • D-Scan:: Air Freight

  D-Scan:: Air Freight

 • In a world of compromise, we don't

  In a world of compromise, we don't

 • 01
 • 02
 • 03
/ 03

Air freight

Veiligheid in de luchtvaart is een belangrijk onderwerp in de media. De processen zijn kwetsbaar wat helaas soms voor ingrijpende situaties zorgt.

Vanaf april 2013 is bij de wet bepaald dat luchtvracht veilig verklaard moet worden. Deze screening kan op verschillende manieren plaatsvinden, te weten: de itemiser (ETD), EDD Explosive Detection Dog en de XRAY machine.

De itemiser (ETD) wordt door de nieuwe regelgeving nihil ingezet. De EDD Explosive Detection Dog (speurhond) is daar in tegen zeer snel en eff ectief. In een relatief korte tijd kan de vracht gescand worden en mogelijk explosieven gedetecteerd. De daar op volgende veiligheidsverklaring zorgt voor een goede afhandeling van de vracht.

D-Scan BV heeft erkenning van de NCTV (Nationaal Coordinator Terrorismebestrijding en Veiligheid) als EDD gecertificeerd opleidings- en inzetbedrijf onder toezicht van de KMAR (Koninklijke Marechaussee) welke de controlerende partij is. De honden staan onder strenge controle, zijn met zorg geselecteerd en worden meerdere malen per week getraind om up to date te blijven. Wij beschikken over de benodigde vergunningen en voldoen aan de gestelde eisen en regelgeving.

Kort samengevat: D-Scan BV is binnen uw bedrijf DE veilige partner voor de veiligheidsscans en afhandeling van uw luchtvracht!

Press enter to search
Press enter to search